11 Şubat 2020 Salı

Göz Kapağı Estetiği


Göz Kapağı Estetiği


Göz kapağı estetiği pek çok kişinin yaptırmış olduğu bir yöntemdir. Genel olarak 40 yaş sonrası hastalarda tercih edilir çünkü yaşlanma belirtileri görüldükçe göz kapağı estetiğine olan talep artmaktadır. Göz kapağı estetiğinde alt ve üst kapaklar çekilerek ve fazla yağ dokuları alınarak ortaya çıkan belirtiler en aza indirgemekte ve hatta yok edilmektedir.

Göz çevresinde yaşlanma belirtileri şu şekilde kendini gösterir; göz çevresinde kırışıklık, göz kapaklarının alt kısımda torbalanma, göz kapaklarında düşme etkisi, göz çevresinin sararması ve yorgun bir yüz ifadesi. Bu belirtilere sahip hastalar göz kapağı estetiği ile daha canlı ve pürüzsüz göz kapaklarına yani gözlere sahip olmaktadır.

Göz Kapağı Estetiği Riski Var mıdır?


Göz kapağı estetiği yaptırmak aslında risksiz bir işlemdir. Fakat bunun için doğru doktoru bulmak gerekir. Bu estetik yöntemi hastanın kararına bağlı olarak genelde lokal anestezi ile yapılsa da bazen genel anestezi de tercih edilmektedir. Fakat kişi asla acı ve ağrı hissetmemektedir. Bunun için iyi bir plastik cerrahisi ile görüşmek gerekir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder