27 Ocak 2020 Pazartesi

Agnes Nedir


Agnes Nedir


Agnes, yeni nesil göz torbası tedavisi olarak bilinir. Agnes tam olarak gözaltında oluşan torbaların ya da morlukların radyo frekans yöntemi ile tedavi edilmesini anlatır. Hastaya sağlamış olduğu en büyük avantaj ise operasyon izi olmadan, dikiş ile uğraşmadan frekanslar yöntemi ile gözaltı torbalarından kurtulmalarıdır. Ancak göz çevresi çok hassas olduğu için bu işlemin kesinlikle uygun klinik şartlarında ve uzman bir hekim tarafından yapılması gerekir.

Agnes tedavisi uygulanırken öncelikle kişinin göz bölgesi anestezi kremi ile uyuşturulur. Daha sonra agnes yönteminde kullanılan iğneler göz çevresine batırılarak var olan problem ortadan kaldırılır. Bu cihaz hastaların korktuğu gibi herhangi bir acıya ya da batma hissine neden olmaz. Hasta almış olduğu anestezi sayesinde hiçbir şey hissetmemektedir. Agnes işlemi yaklaşık bir saat sürmektedir ve işlem sonrasında kişinin sıcak banyo, sauna ve kozmetik ürünlerinden uzak durması gerekir.

Agnes Tedavi Ücretleri


Agnes tedavi ücretleri kliniğe ve hekimin tecrübesine bağlı olarak değişmektedir. Bunun için öncelikle iyi bir hekim bulunmalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder